Zaštita privatnosti

PONDI d.o.o. se obvezuje da će čuvati privatnost podataka svih korisnika/kupaca, te prikupljati samo one podatke koji su nužni za kvalitetno pružanje usluga.
Korisnici/kupci mogu u svakom trenutku saznati o izborima upotrebe njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo PONDI d.o.o. djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, s obvezom da primljene osobne podatke neće davati na korištenje trećim osobama.
Tajnost Vaših podataka je zaštičena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i myPOS servisa, te obratno. myPOS servis i financijske ustanove (kartične kuće) razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.
Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.
Sve cijene su veleprodajne bez iskazanog PDV-a. PDV se obračunava u zadnjem koraku narudžbe.
Copyright © 2024 Mikrotik Hrvatska - Web Hosting